Gin zrejúci v sude | 0.7

Proces výroby vyzretého ginu sa začína destiláciou tradičného ginu, ktorý sa potom skladuje v drevených sudoch. Tieto sudy mohli predtým obsahovať iné destiláty ako je whisky, a rum alebo víno, čo sa premietne do výslednej chuti ginu.
Keďže gin je ľahší a jemnejší ako whisky, nemusí zrieť tak dlho. Môže trvať len dva alebo tri mesiace, kým gin získa požadovanú farbu a chuť z procesu zrenia v sude.
Viac o gine sa dočítate v texte nižšie pod produktami.

Filter produktov
Zobrazenie:
Zoradiť:

Cenový filter

od
do

Dostupnosť

Výrobca Všetko

Druh alkoholu Všetko

Obsah alkoholu % Všetko

Balenie Všetko

Objem Všetko

Dĺžka zrenia Všetko

Krajina Všetko

Zrušiť filtre

Gin zrejúci v sude

Tosh Gin Moravian Dry 45% 0,7l

Druh alkoholu
Gin
Krajina
Česko
28,83 s DPH
24,03 € bez DPH
Na sklade
Obj. čislo: AE-14025

Gin zrejúci v sude

Toison Mead Barrel 41,4% 0,7l

Druh alkoholu
Gin
Dĺžka zrenia
4 mesiace
Krajina
Slovensko
62,90 s DPH
52,42 € bez DPH
Na sklade
Obj. čislo: AE-14364
Druh alkoholu
Gin
Dĺžka zrenia
4 mesiace
Krajina
Slovensko
73,40 s DPH
61,17 € bez DPH
Na sklade
Obj. čislo: AE-14365
Druh alkoholu
Gin
Krajina
Škótsko
35,93 s DPH
29,94 € bez DPH
Na sklade
Obj. čislo: AE-16971
Druh alkoholu
Gin
Dĺžka zrenia
6 mesiacov
Krajina
Kolumbia
30,85 s DPH
25,71 € bez DPH
Na sklade
Obj. čislo: AE-825

Gin zrejúci v sude

Citadelle Gin Réserve 45,2% 0,7l

Druh alkoholu
Gin
Dĺžka zrenia
5 mesiacov
Krajina
Francúzsko
40,17 s DPH
33,48 € bez DPH
Na sklade
Obj. čislo: AE-9239
Druh alkoholu
Gin
Dĺžka zrenia
9 mesiacov
Krajina
Kolumbia
35,62 s DPH
29,68 € bez DPH
Na objednávku
Obj. čislo: AE-3199
Druh alkoholu
Gin
Dĺžka zrenia
1 mesiac
Krajina
Francúzsko
45,05 s DPH
37,54 € bez DPH
Na sklade
Obj. čislo: AE-13392
Produkty: 8 | Aktuálna strana: 1/1

Gin zrejúci v sude spája ostré botanické nuansy tradičného ginu s komplexnosťou a hĺbkou, ktoré vznikajú starnutím v sude. Táto fascinujúca liehovina si na rozsiahlom trhu s ginom vytvorila zreteľnú medzeru a oslovila tých, ktorí milujú zmes klasických a súčasných chuťových profilov. Na rozdiel od svojich čírych a rýchlo naplnených náprotivkov, sudový gin prechádza dodatočnou fázou zrenia v drevených sudoch, ktorá dodáva jemné sfarbenie a vrstvy ďalších chutí a vôní.

Počnúc základom podobným tradičnému ginu - destilácia neutrálneho obilného liehu s výberom rastlinných látok - gin zrejúci v sude sa po destilácii líši, pretože zreje v drevených sudoch. Výber dreva tu hrá rozhodujúcu úlohu pri formovaní profilu ginu, pričom rôzne sudy (napr. nové alebo tie, v ktorých predtým zrelo whisky, rum alebo víno) ponúkajú rôzne variácie chutí.

Hoci zvyčajne starne kratšie ako liehoviny ako whisky, v rozmedzí od niekoľkých mesiacov do niekoľkých rokov, toto obdobie je kľúčové pri vytváraní ich jedinečných vlastností. Gin interaguje s drevom, absorbuje jeho esencie a prechádza miernymi oxidačnými zmenami, čím zjemňuje ostré botanické tóny a prináša teplo a hladkosť.

V ríši ginu zrejúceho v sude sa objavili rôzne štýly a výrazy, ktoré prechádzajú spektrom od tých, ktoré nesú ľahký, takmer nepostrehnuteľný vplyv dreva až po tie, ktoré sú hlboko presiaknuté vlastnosťami odvodenými zo suda. Tieto giny, ako napríklad dobre uznávaný „Bathtub Gin – Cask-Aged“ alebo „St. George Dry Rye Reposado Gin“, získali ocenenia a uznania, ako napríklad World Gin Awards, ktoré sú predzvesťou jemnosti a inovácie v ich výrobe.

Gin zrejúci v sude preto slúži nielen ako most medzi tradičným ginom a zrejúcimi destilátmi, ale aj ako dôkaz experimentálneho a inovatívneho ducha moderných liehovarov.

Potvrďte svoj vek

Na tejto stránke nájdete pestrú ponuku nápojov,
ktoré sú pre dospelých. Vstúpte, len ak ste dovŕšili vek 18 rokov.

Mám viac ako 18 rokov Mám menej ako 18 rokov

Najdôležitejšie novinky priamo na váš email

Získajte zaujímavé informácie vždy medzi prvými

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.